Prin shop.wienerberger.ro clientii au posibilitatea sa se informeze in detaliu despre produsele comercializate de Wienerberger, sa compare produse, sa analizeze optiuni recomandate, sa trimita direct din platforma o cerere personalizata distribuitorului selectat pentru a primi o oferta finala de pret. Dupa finalizarea negocieriii cu distribuitorul preferat de beneficiar, comanda este livrata la adresa dorita de client, in cel mai scurt timp posibil.

Wienerberger anunta lansarea www.shop.wienerberger.ro, o forma moderna de a selecta produsele de zidarie necesare pentru constructia cladirilor in oricare judet din tara. Prin intermediul acestui site, clientii pot afla mai multe detalii despre produsele Wienerberger, le pot compara pentru a decide care sunt cele mai potrivite materiale pentru proiectul lor, iar apoi pot alege din harta distribuitorilor Wienerberger autorizati pe cel mai apropiat de locul unde construiesc, pentru a beneficia de costuri optimizate a serviciilor de livrare si transport.
 
Datorita designului modern si prietenos, informatiile specifice despre produsele de zidarie pot fi parcuse cu mult mai multa usurinta. Fiecare beneficiar poate realiza comparatii multiple pentru a vedea care sunt produsele cele mai potrivite pentru constructia casei lui si poate analiza recomandarile specialistilor Wienerberger privind produsele cu performante termice superioare avand disponibile si preturi informative.
 
Selectia de produse este facilitata de filtrele multiple puse la dispozitia beneficiarilor cum ar fi grosimea peretelui, performanta termica dorita sau tipul de adeziv cu care se va realiza zidaria.  Site-ul shop.wienerberger.ro  include mai multe categorii de produse: Pereti exteriori, Pereti interiori, Buiandrugi, Plansee ceramice, Caramizi fatade.
 
 „Stim ca in Romania cei mai multi dintre beneficiari se documenteaza in mediul online inainte de a achizitiona diferite produse.  Lansarea shop.wienerberger.ro ilustreaz dorinta noastra de a pune la dispozitia  beneficiarilor din Romania toate informatiile necesare pentru a lua decizii in cunostinta de cauza pentru unul din cele mai importante proiecte al vietii lor – constructia propriei case.  Lansarea acestei forme moderne de comercializare a produselor de zidarie arata implicarea pe termen lung a Wienerberger  in dezvoltarea pietei locale, atat pe partea de productie, consultanta oferita, cat si pe partea de distributie, toate elementele fiind adaptate nevoilor actuale ale beneficiarilor finali din Romania.  Bineinteles ca vom continua sa comercializam produsele Porotherm prin reteaua de parteneri activi, ca si pana acum. In opinia mea, shop.wienerberger.ro ii ajuta pe cei care doresc sa economiseasca investitia de timp si bani, prin utilizarea serviciilor online, precum si pe cei care vor sa beneficieze  de expertiza specialistilor  Wienerberger.“, a declarat Corneliu Fecioru, Managing Director Sales & Marketing,  Wienerberger Romania.
 

Articole similare