O platforma virtuala cu recomandari pentru renovarea acoperisului si constructia casei tale

Noua platforma vine in ajutorul celor care isi construiesc sau isi renoveaza casa si sunt in cautarea unor sfaturi avizate
 
Include solutii practice din partea expertilor care ii intâmpina pe utilizatori in sectiunea „Sfaturile specialistilor”
 
Si un forum de discutii in care vor raspunde atât specialistii companiei, cât si alti utilizatori care au incheiat un proiect de constructie sau renovare si doresc sa impartaseasca din experienta lor.
 
Cand si daca va aflati in cautarea unor recomandari, intrati pe Instacasa.ro.
 
Specialistii Wienerberger ofera recomandari practice celor care isi renoveaza sau isi construiesc o casa prin intermediul Instacasa.ro. De asemenea, platforma este si prima retea de socializare care faciliteaza interactiunea dintre cei care care si-au renovat sau construit o casa si cei care doresc sa primeasca informatii relevante pentru a-si duce la bun sfârsit proiectele de constructie.
 
Mai mult, orice utilizator isi poate crea propriul jurnal de constructii sau poate urmari jurnalele altor utilizatori si afla detalii referitoare la materiale si costuri. Noua platforma ii ofera oricarui utilizator articole si video-uri realizate de specialistii Wienerberger pe teme importante, un forum in care poate adresa intrebari sau raspunde la nelamuririle altor utilizatori si poate afla, in egala masura, care sunt promotiile Wienerberger sau noutatile despre Casa e4 – proiect de casa eficienta energetic.  
 
Sectiunile pe care le gasiti pe platforma Instacasa.ro sunt:
  • Jurnal de constructii: Utilizatorii isi pot crea un cont si documenta intregul proces de constructie sau renovare a casei, prin fotografii, video-uri si texte. Ceilalti utilizatori pot urmari jurnalul altor beneficiari si pot afla detalii despre materialele utilizate si solutiile gasite. 
  • Sfaturile specialistilor: Articole si video-uri realizate de expertii Wienerberger pe teme de interes pentru toti cei care isi construiesc sau isi renoveaza casa, cu informatii practice si solutii avizate.
  • Forum: Publicul poate adresa aici intrebari despre constructii sau renovare, iar raspunsurile pot veni fie de la specialistii Wienerberger, fie de la alti utilizatori.
  • Casa e4: Articole si video-uri dedicate tuturor celor care sunt interesati sa isi construiasca o Casa e4 eficienta energetic, cu un consum energetic aproape 0.
 
"Wienerberger inoveaza continuu pentru a indeplini mai bine nevoile clientilor sai. Inovam atât prin felul in care producem materialele de constructie, cât si prin solutiile pe care le punem la dispozitie. Prin platforma http://www.instacasa.ro/  am vrut sa facilitam accesul publicului larg la experti si la experientele celor care construiesc sau si-au construit o casa, dar si a celor care isi renoveaza acoperisul. Scopul proiectului este sa ii ajutam pe oameni sa construiasca mai bine, mai eficient si mai repede”, – a declarat Corneliu Fecioru, Managing Director Sales & Marketing Wienerberger Romania.
 

Articole similare