Arhitectul Dorin Stefan Adam ne povesteste care este cel mai important lucru in relatia cu clientii sai si cu produsele de constructie pe care le recomanda!

Descopera in video-ul de mai jos cat de importanta este increderea intre arhitect, beneficiar si producator. In plus poti afla cum te pot ajuta produsele ceramice inovatoare in constructia casei tale.
 
 
Cel mai important lucru pe care il poti da unui client ca arhitect este increderea ca esti omul potrivit sa ii faci casa potrivita si increderea ca poate sa iti dea un mandat, ca pe perioada proiectului, sa realizezi ceea ce e mai bine pentru el. Aceeasi incredere pe care clientul o are in tine ca arhitect si arhitectul o are in anumiti producatori.
 
E placut ca fiecare client sa nu simta in nici un fel dezamagirea fata de produsele pe care un arhitect le recomanda ca fiind cele mai potrivite cu spatiul pe care el il alcatuieste, iar compania Wienerberger niciodata nu a inselat aceste asteptari.
 
Wienerberger este inovativ prin faptul ca face blocuri ceramice intr-un mod sustenabil, este inovativ atat in productie cat si in montajul pe santier, dar si in realizarea produsul Porotherm 36,5 TermoPlus - caramida cu vata minerala bazaltica inclusa.
 
In relatia arhitectului Dorin Stefan Adam cu compania Wienerberger conteaza foarte mult calitatea produselor oferite si siguranta ca ceea ce el recomanda si ceea ce proiecteaza se va regasi cu totul in executie. De asemenea, este important faptul ca intotdeauna consultantii tehnici Wienerberger sunt aproape de nevoile sale, si dupa discutii cu acestia intelege ceea ce doar banuia, sau ii trezesc intelesuri suplimentare la intrebari pe care nu si le punea, deci este o incredere.

Articole similare