Revista architectum de la Wienerberger pune arhitectura exceptionala din caramida in centrul atentiei inca din anul 2002. Odata cu lansarea noii versiuni digitale, Wienerberger a mai facut un pas in procesul de digitalizare.

Noua platforma online dedicata arhitectilor si iubitorilor de arhitectura, promoveaza arhitectura remarcabila la nivel mondial si valorifica potentialul pe care il au constructiile din argila. Aceasta sprijina arhitectii in explorarea continua de aplicatii si forme noi, neobisnuite ale acestui material de constructie versatil, in functie de nevoile si cerintele clientilor lor.
 
In cel mai recent numar al revistei aflam mai multe despre locuinte sustenabile si eficiente energetic. Cu solutiile inovatoare si eficiente din punct de vedere energetic pentru produse ceramice si conceptele holistice de locuinte, Wienerberger sustine arhitectii si constructorii sa indeplineasca toate cerintele viitorului. Creativitatea si inovatia in lucrul cu argila inseamna o evolutie constanta.
 
In plus ne bucuram sa va anuntam ca prima Casa e4 din Romania a fost inclusa ca studiu de caz, in cadrul acestei reviste internationale. Gasiti intregul articol aici
 
 „As dori sa va invit sa explorati proiectele inspirationale, contemporane, prezentate in revista noastra digitala. Ele demonstreaza modul in care materialele ceramice pot fi utilizate,  pentru a crea cladiri pline de culoare, textura si stralucire.“  Christof Domenig - CEO Clay Building Materials Europe
 

 

Articole similare