Un duplex de locuinte, de 350 mp, dintr-o constructie noua isi face aparitia in zona Brasovului. Totul a pornit ca un proiect ambitios dezvoltat de un partener Tondach.

Acesta a decis intr-o zi, ca in acel ansamblu era nevoie de mai multe case construite cu tigla ceramica, care sa imprumute din notele personale ale beneficiarilor. Era nevoie de mai mult confort, de produse naturale, in armonie cu natura si peisajele urbane dintr-un oras memorabil.
 
In arhitectura casei, pentru ferestre si balcoane, s-au folosit materiale lemnoase, iar la interioare s-au adaugat lambriuri pentru crearea unui cadru, ca “acasa”.  Toate elementele au fost gandite in culori calde, pentru ca in final, sa fie completate de acoperisul din solzi Cedonia maro mat satinat.
 
Tigla Tondach solzi Cedonia fara falturi este o tigla trasa, ce reflecta o frumusete clasica, simpla, discreta. Finisajul mat satinat reprezinta un strat natural pe baza de argila arsa, inglobat prin ardere in structura tiglei, utilizat pentru obtinerea gamei variate de culori a produselor, dar și pentru imbunatatirea comportarii in timp a acestora. Prin procesul de angobare/creare culoare mat satinata nu se formeaza un strat separat colorat la suprafata, ci acesta este integrat in structura tiglei, reducand riscul degradarii in timp a aspectului produsului. De asemenea, suprafata tiglei devine extrem de rezistenta si neteda, contribuind la fenomenul de autocuratare a invelitorii/placajului.
 
Suprafetele duplex-ului se aliniaza intr-un concept architectural de exceptie, care sunt intregite de tigla ceramica de la Tondach – o alegere fireasca, care reflecta calitatea locuintelor durabile.
 
 
 
 

Duplex Brasov
Duplex Brasov
Duplex Brasov
Duplex Brasov

Articole similare