Vara vine cu vesti bune de la Tondach: profita acum de oferta promotionala!

Sezonul constructiilor este in plina desfasurare!
 
Unii dintre noi au in plan sa isi construiasca o casa si asteapta momentul oportun pentru a demara operatiunile necesare, altii sunt deja pe punctul de a se apuca sa transforme in realitate schita casei lor preferate sau a acoperisului cu personalitate pe care si-l doresc de ceva timp.
 
Se poate intampla, din diferite motive, ca acoperisul vostru sa necesite reparatii sau, atunci cand lucrurile sunt avansate si nu se mai poate face nimic, sa fiti nevoiti sa va orientati spre unul nou.
 
Acesta este momentul in care stiti cel mai bine cat este de importanta calitatea materialelor folosite fie pentru construirea de la zero a acoperisului, fie pentru renovarea acestuia.
 
Cu tigla ceramica Tondach acoperisul este pe maini bune! Tinand cont de calitatea garantata pentru 33 de ani a tiglei ceramice, nu veti avea doar siguranta prezentului, ci si a viitorului sub un acoperis ceramic rezistent care va ramane la fel de bun pe parcursul trecerii timpului.
 
Asadar, in orice punct v-ati afla cu planurile voastre de constructie sau de renovare, este clar ca o oferta promotionala care sa va ajute sa obtineti repede si bine cele mai bune rezultate de la proiectul vostru, este binevenita. 
                                                                                                                                    
Pentru a beneficia de oferta speciala Tondach, valabila in perioada 24 mai – 31 iulie 2018, trebuie sa urmati pasii urmatori:
 
1. Intrati pe site-ul   www.tigla-ceramica.ro –  dati click pe butonul "Obtine e-voucher" si completati formularul. Ulterior veti primi pe e-mail E-voucherul Tondach personalizat pe care trebuie sa il printati.
 
2. Alegeti modelul preferat de tigla ceramica din gamele Tondach participante la oferta:
  • Tondach Design (produsele: Tondach Figaro Deluxe, Tondach Bolero);
  • Tondach Clasic (produsele: Tondach Tango Plus, TondachTransilvania, Tondach Constant Eco); 
  • Tondach Traditional (produsele: Tondach Solzi Clasic Sibiu, Tondach Solzi Cedonia, Tondach Solzi cu taietura semicrculara, Tondach Solzi cu falturi);
  • Tondach Optim (produsul Tondach Twist).
3. Achizitionati un numar minim de produse din urmatoarele 10 modele, dupa cum urmeaza:
  • minim 2.000 de bucati din modele Tondach Bolero, Tondach Tango Plus, Tondach Twist;
  • minim 3.000 de bucati din produsele Tondach Figaro Deluxe, Tondach Transilvania, Tondach Constant Eco;
  • minim 5.000 de bucati din produsul Tondach Solzi cu falturi;
  • minim 6.000 de bucati din modelele Tondach Solzi Clasic Sibiu, Tondach Solzi Cedonia, Tondach Solzi cu taietura semirculara.
​4. Primiti GRATUIT 5 role x 5 ml de bandă de ventilare 280 mm, aluminiu = 25 ml, in baza prezentarii in forma fizica a e-voucherului (documentul printat) si a dovezii de achizitie a cantitatii minime de tiglei ceramica Tondach conform informatiilor de mai sus. 
 
 

Articole similare