Sa angajezi un arhitect nu inseamna doar sa ai o casa care va arata bine.

Lucrul cu un arhitect te scuteste de foarte multe detalii tehnice si probleme care pot aparea de-a lungul construirii unei case. Daca in prima faza, pe foaie pare ca economisesti bani daca lucrezi direct cu un constructor, lucrurile stau exact invers. Un arhitect iti va economisi foarte multi bani prin cunostintele sale.
 
Cand proiecteaza o casa, arhitectul ia in considerare toate aspectele - orientarea in teren, circulatia oamenilor in acel spatiu, eficienta energetica si sustenabilitatea, mobilarea, costul si multe alte detalii. Astfel specialistul ales iti va economisi din investitii pentru ca este foarte bine informat in legatura cu furnizorii de materiale.
 
Tot arhitectul te poate ajuta si cu planurile, diagramele, analizele, studiile si rapoartele necesare pentru incadrarea proiectului tau de casa in Planul Urbanistic Zonal. Detaliile si drumurile necesare intocmirii acestor documente obligatorii nu sunt ceva cu care ar trebui sa iti ocupi timpul personal. Specialistul in ahitectura este obisnuit sa administreze relatia cu autoritatile si este familiarizat cu procedurile, fapt ce va face tot procesul mult mai rapid.
 
Mai multe detalii aici

Idei proiecte case - materializarea conceptului impreuna cu specialistul potrivit2
Idei proiecte case - materializarea conceptului impreuna cu specialistul potrivit 3
Idei proiecte case - materializarea conceptului impreuna cu specialistul potrivit1

Articole similare