Atunci cand pasiunea se intalneste cu dorinta de a realiza un concept deosebit se nasc proiecte arhitecturale impresionante.

Intr-un cartier rezidential din Brasov,  a fost construita o locuinta pe un singur nivel, de 250 mp, derivata dintr-un concept al unui beneficiar implicat si pasionat.
 
Pentru acest proiect clientul nostru a avut numeroase deplasari in strainate, in cadrul carora a analizat case cu aspect mediteranean, din diverse colturi ale lumii. In calatoriile sale, acesta a realizat ca tiglele din beton ar ingreuna acoperisul casei sale si structura de rezistenta. Astfel, a inceput sa caute alternative, pentru ca in final sa ajunga la decizia de a cumpara tigla ceramica.
 
Pentru ca o echipa foarte buna poate sa faca diferenta intre o casa mediocra si casa visurilor, in acest caz a fost de ajuns ca dorintele beneficiarului sa ajunga la arhitectul care a coordonat intreaga constructie a casei. Deoarece clientul nostru si-a dorit sa fie cat mai aproape de locurile pe care le-a vizitat, arhitectul s-a gandit dincolo de planul architectural si la integrarea in componenta acoperisului a tiglei ceramice Mediteran Plus, maro aramiu.
 
Astfel soarele care strabatea plaiurile insorite din tarile pe care le-a vizitat se reflecta acum si peste acoperisul casei sale. In plus, pentru beneficiar a fost importanta si paleta de culori mat satinate si calitatea superioara a suprafetei si finisajelor versus alte tipuri de tigla.
 
 
 

Casa pe un singur nivel Brasov
Casa pe un singur nivel Brasov

Articole similare