In centrul orasului Brasov s-au conturat multe proiecte arhitecturale de exceptie.

“Casa alba” cu o arhitectura in stil brancovenesc apare impozanta in peisajul incarcat de istorie.
 
Alegerea tiglei ceramice Tondach, pentru renovarea acoperisului unei familii de arhitecti a venit ca o alegere naturala. Vechea tigla, din perioada bunicilor, a trebuit inlocuita, iar optiunea pentru Tondach a fost datorata logevitatii pe care a avut-o tigla anterioara care avea insciptionata stanta Tondach a fabricii din Gleinstätten.
 
Renovarea acoperisului cu tigla Solzi Cedonia natur, impreuna cu accesoriile obligatorii, a adus multiple avantaje: suprafata neteda impiedica depunerea impuritatilor, rezista la diferentele de temperatura, este perfecta pentru o familie care isi doreste un consum optim de energie. In plus, materialul din care este realizata tigla ceramica este natural, iar prin insemnul “natureplus” acoperisului ceramic montat corect i se ofera o garantie de 33 ani.
 
“Casei albe” i s-a realizat un nou acoperis cu suprafete curbe, datorita particularitatilor tiglei Solzi Cedonia natur, care este perfecta pentru o locuinta eleganta, cu bun gust, care reflecta personalitatea proprietarilor.
 
Atunci cand alegi produse de calitate, in final alegi sa cresti calitatea locuirii pentru tine si familia ta.
 

Casa alba- Brasov
Casa alba Brasov
Casa alba Brasov

Articole similare