De-a lungul istoriei, constructia de locuinte a reprezentat mereu o manifestare in forma fizica a tendintelor dintr-o anumita zona geografica, a preferintelor locuitorilor si a evolutiei bunastarii acestora. In acest sens, este imbucuratoare pentru noi alegerea familiilor de romani pentru zidaria din caramida si pentru acoperis din tigla ceramica, atunci cand decid sa-si faca casa.
 
Aniversarea a 20 de ani de activitate Wienerberger in Romania reprezinta pentru noi o ocazie de a multumi tuturor partenerilor nostri, care au contribuit alaturi de echipa Wienerberger la dezvoltarea pietei de materiale de constructii din Romania.
 
Utilizand tehnologii de ultima ora si expertiza celor mai buni specialisti din domeniu, blocurile ceramice Porotherm  si tigla ceramica Tondach reprezinta solutii ceramice complete pentru constructia de case durabile, indiferent de stilul preferat, traditional sau modern.
 
Ne bazam pe expertiza acumulata de-a lungul celor 20 de ani de activitate in Romania pentru a putea dezvolta in continuare produse si servicii cat mai potrivite pentru nevoile clientilor din Romania.
 

Display produse receptie
Fabrica Wienerberger - Sibiu
Fabrica Wienerberger - Gura Ocnitei
Fabrica Wienerberger - Buzau
Fabrica Triteni

Articole similare