DoP - Declaratii de Performanta

In conformitate cu Regulamentul (UE) nr 305/2011, Regulamentul (UE) nr. 157/2014 si Regulamentul (UE) nr 574/2014. Prin intocmirea Declaratiei de performanta (DoP), producatorul isi asuma responsabilitatea pentru conformitatea produsului pentru constructii cu performanta declarata.

Instructiuni descarcare DoP prin cautare online

Fiecare Declaratie de Performanta poate fi identificata printr-un cod unic care se regaseste pe etichetele paletilor sau este inscriptionat direct pe produse (=cod DoP). Introducand codul DoP in motorul de cautare (banner-ul din partea dreapta a ecranului "Cauta DoP") se va obtine Declaratia de Performanta in format pdf. 
 

Instructiuni descarcare DoP prin scanare QR code

Declaratia de Performanta se obtine prin scanarea cu un smartphone a codului QR, prezent pe eticheta paletilor, avand instalata aplicatia mobila Wienerberger DoP (disponibila pe platformele Google Play, App Store, Windows).
 
Aplicatia permite transmiterea Declaratiei de Performanta prin e-mail sau MMS si ulterior, printarea acesteia. Marcajul CE apare pe eticheta impreuna cu toate informatiile impuse de Regulamentul 305/2011.