Cariere

Esti interesat de un loc de munca la Wienerberger?
Poti gasi mai jos toate posturile disponibile in acest moment:
  • 4 operatori pentru fabrica de la Sibiu
Datele personale furnizate de tine, inclusiv datele personale din documentele atasate vor fi utilizate si stocate de catre Wienerberger Sisteme de Caramizi S.R.L. si Tondach Romania S.R.L. in scopul prelucrarii solicitarii tale si pentru a te contacta daca sunt necesare informatii aditionale sau daca sunt disponibile noi posibilitati de cariera pentru tine.
 
Datele tale vor fi tratate ca fiind confidentiale. Acordul tau poate fi retras in orice moment printr-o solicitare la office.romania@wienerberger.com. Legalitatea prelucrarii datelor tale inainte de retragerea consimtamantului ramane neafectata. Pentru toate detaliile referitoare la stocarea, prelucrarea si stergerea datelor, precum si drepturile tale privind utilizarea datelor personale, te rugam sa consulti Termeni si Conditii disponibili la adresa urmatoare: informare privind prelucrarea cu caracter personal.
 
Daca esti interesat de un astfel de post si consideri ca ai aptitudinile necesare pentru acesta, te rugam sa trimiti CV-ul, in atentia doamnei Laura Simion, Manager Resurse Umane la adresa de e-mail: laura.simion@wienerberger.com