Cariere

Esti interesat de un loc de munca la Wienerberger?
 
Daca consideri ca ai aptitudinile necesare pentru a te alatura echipei noastre, te rugam sa trimiti CV-ul, in atentia doamnei Laura Simion, Manager Resurse Umane la adresa de e-mail: laura.simion@wienerberger.com
 
Urmareste acest site pentru a vedea pozitiile deschise in cadrul companiei noastre.
 
Datele personale furnizate de tine, inclusiv datele personale din documentele atasate vor fi utilizate si stocate de catre Wienerberger Sisteme de Caramizi S.R.L. si Tondach Romania S.R.L. in scopul prelucrarii solicitarii tale si pentru a te contacta daca sunt necesare informatii aditionale sau daca sunt disponibile noi posibilitati de cariera pentru tine.
 
Datele tale vor fi tratate ca fiind confidentiale. Acordul tau poate fi retras in orice moment printr-o solicitare la office.romania@wienerberger.com. Legalitatea prelucrarii datelor tale inainte de retragerea consimtamantului ramane neafectata. Pentru toate detaliile referitoare la stocarea, prelucrarea si stergerea datelor, precum si drepturile tale privind utilizarea datelor personale, te rugam sa consulti Termeni si Conditii disponibili la adresa urmatoare: informare privind prelucrarea cu caracter personal.