Revista architectum de la Wienerberger pune arhitectura exceptionala din caramida in centrul atentiei inca din anul 2002. Odata cu lansarea noii versiuni digitale, Wienerberger a mai facut un pas in procesul de digitalizare.

Noua platforma online dedicata arhitectilor si iubitorilor de arhitectura, promoveaza arhitectura remarcabila la nivel mondial si valorifica potentialul pe care il au constructiile din argila. Aceasta sprijina arhitectii in explorarea continua de aplicatii si forme noi, neobisnuite ale acestui material de constructie versatil, in functie de nevoile si cerintele clientilor lor.

Creativitatea si inovatia in lucrul cu argila inseamna o evolutie constanta.
 
 „As dori sa va invit sa explorati proiectele inspirationale, contemporane, prezentate in revista noastra digitala. Ele demonstreaza modul in care materialele ceramice pot fi utilizate,  pentru a crea cladiri pline de culoare, textura si stralucire.“
Christof Domenig - CEO Clay Building Materials Europe

Cel mai recent numar al architectum cuprinde 11 proiecte cu acoperis si fatade contemporane, un interviu cu arhitectul francez Julien Rosseau  care povesteste despre ultimele tendinte in arhitectura fatadelor si cele mai recente inovatii de la Wienerberger.
 

Articole similare